Beestig Geestig

Veelgestelde vragen

Neen, dit is niet mogelijk. Wij beschikken niet over de nodige vergunningen hiervoor. Wij komen graag aan huis aangezien wij  ervan overtuigd zijn dat dieren het best in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven tijdens je afwezigheid. Dit zorgt voor minder stress, gelukkige dieren (én dus ook baasjes) en daarbij lijkt de woning niet verlaten.

Neen, de prijs die opgemaakt is, is een vaste prijs per gezin. Ongeacht het aantal dieren.

uurlijk! We leggen graag eens een vrijblijvend, GRATIS kennismakingsgesprek vast om alle noden van de beestjes in kaart te brengen en een vertrouwensband aan te gaan.

Uit liefde voor dieren zijn er veel kandidaten om ‘eens op te passen’. Maar dan stel je best de vraag ‘wat als er iets gebeurt tijdens mijn afwezigheid?’ Je dier wordt ziek, er komt onverwacht toch iets tussen, er is lichte schade aan je materiaal of je huis, …

De zorg voor andere huisdieren brengt een verantwoordelijkheid met zich mee. Er zijn vele aspecten waar we rekening mee moeten houden. Het is geen overbodige luxe om wat medische kennis mee te dragen, maar ook de nodige gedragskennis hebben, verzekerd zijn, enz. Enkel de professionele aanpak bezorgt jou een zorgeloze vakantie!

Alle betalingen dienen op voorhand gebeurt te zijn, enkel zo ben je verzekerd van jouw plaatsje binnen onze agenda.

De opdracht kan tot 14 dagen na de dag van reservatie kosteloos geannuleerd worden. Bij een latere annulering is tot 7 dagen voor aanvang van de opdracht 50% van het totaalbedrag verschuldigd.

Vanaf 7 dagen tot aanvang van de opdracht is geen annulering meer mogelijk.

Je dient jouw huisdier in jouw familiale verzekering op te nemen. Wanneer er schade aangericht werd door Beestig Geestig, komt onze verzekering tussen.

Absoluut! Wij durven met het hand op het hart zeggen dat wij 100% betrouwbaar zijn. Shelly is in het bezit van een bewijs van goed gedrag en zeden, is verzekerd en heeft ervaring met dieren.

Bel zeker naar ons gsm nummer 0494 074 035. Nemen we niet meteen op? Dan zijn we met iets dringend bezig. Laat zeker een voicemail bericht achter!

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Wij hanteren betalingen via bankcontact – bankoverschrijving en cash

Zie je de vraag er niet tussen staan? Stuur ons een e-mail naar info@beestiggeestig.be

Close
Close
Close
Shopping cart
Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Lost Password

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.